Programa de Festes 2012

26 d’agost – diumenge
10:30h – Concentració de festers a la plaça de Santa Maria per realitzar la visita a laes residéncies d’ancians i a les Monges Clarisses

 

29 d’agost – dimecres – Trasllat
22:00h – Tradicional trasllat de la Verge del Rebollet del seu camerí fins a l’església de Santa Maria. L’itinerari serà el següent: plaça Juan Bautista Escrivá, Comtessa Maians, Salvador Soler, carretera Convent, Constitució, Hospital i l’Església.
– Finalitzat el trasllat es farà el pregó oficial de les festes a càrrec d’En Miguel Ángel Pérez.

 

30 d’agost – dijous
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

31 d’agost – divendres
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

1 de setembre – dissabte
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

2 de setembre – diumenge
08:00h – Tradicional i devota romeria al castell del Rebollet acompanyant a la Verge Maria des de l’església de Santa Maria fins al castell del Rebollet. A l’arrivada se celebrarà la Santa Missa.
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

3 de setembre – dilluns
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

4 de setembre – dimarts
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

5 de setembre – dimecres – Dia de la Germandat Sacerdotal d’Oliva
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

6 de setembre – dijous – Dia dels Majorals
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)

 

7 de setembre – divendres
13:00h – Volteig general de campanes
20:15h – Novena en honor a la Verge del Rebollet.
20:30h – Santa Missa i consagració dels festers a la Nostra Mare i Patrona Nostra Senyora del Rebollet. Predica el pàrroc En José Daniel García Mejías, de la Asunción de Nuestra Señora de Pego (Alacant)
23:00h – Espectacular fi de festa organitzat pels festers de la Mare de Déu del Rebollet 2012

 

8 de setembre – dissabte – Dia de la Patrona
01:00h – Cant d l’Aurora pels carrers del poble
13:00h – Volteig general de campanes
19:30h – Missa solemne de pontifical presidida per l’Il·lustríssim i Reverendíssim Sr. Arquebisbe de Saragossa D. Manuel Ureña Pastor.
Processó: Tot seguit tindrà lloc la solemne processó i trasllat en honor de la nostra patrona la Verge del Rebollet
L’ordre de la processó serà el següent: poble en general, cofradies, comissions de les falles, germandats de Setmana Santa, Junta de Festers de Sant Francesc, Junta de Festers del Crist de Sant Roc, Junta de Festers de la Mare de Déu del Rebollet 2013, Festers i Juna de Festers de la Mare de Déu del Rebollet, imatge de la Mare de Déu, clero, autoritats i banda de música de cornetes i tambors de la Germandat Jesús el Nazaret.
Al finalitzar, en l’ermita del Rebollet, es farà la benedicció solemne d’acomiadament de la processó, cant de l’himne a Nostra Mare i Patrona i castell de focs d’artifici.

Esta entrada fue publicada en Rebollet, Rebollet 2012. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta